Erotika Webshop

Ez lesz a doboz címsorában.

<script type="text/javascript" src="http://im1.shopmania.org/js/widget/widget_ministore.js"></script>
<script type="text/javascript">
new SHP.WidgetManager({
widget: "ministore",
domain: "partner.shopmania.hu",
obj: 3910,
step: 6,
rowitems: 2,
width: "auto",
height: 500,
roundedcorners: 1,
linktagging: 0,
listmode: "full",
lang: {
lang_prod_all: "Népszerű termékek",
lang_prod_new: "Új termékek",
lang_prod_deals: "Ajánlott termékek",
lang_prod_cat: "Termék kategóriák",
lang_prod_buy: "Megveszem",
lang_prod_next: "Következő lap",
lang_prod_prev: "Előző lap",
lang_prod_back: "Vissza"
},
theme: {
shell: {
background: "#DEC18E",
color: "#850F0F"
},
content: {
background: "#FFFFFF",
color: "#3F3F40",
links: "#8F0404",
price: "#0A0A0A"
}
}
});
</script>
<div class="shopmania_powered"><a href="http://partner.shopmania.hu/?utm_source=widgets&amp;utm_medium=web&amp;utm_content=minishop" target="_blank" class="link_powered">ShopMania eCommerce Widget</a></div><noscript>
Kérjük látogassa meg üzletünket <a href="http://www.intimsziget.hu" target="_blank">Intim Sziget</a>
</noscript>

Sz - P - Sz

Vélemények, érdekes cikkek, történetek és egyéb írások gyűjteménye amelyek segítenek eligazodni a szerelemben, párkapcsolatodban,valamint a szex rejtélyeiben. Itt találhatsz tippeket és tanácsokat a párválasztással, szerelemmel, házassággal és szexszel kapcsolatos témakörökben. Örülnénk, ha Te is elmondanád véleményedet, feltennéd kérdésedet, esetleg elmesélnéd személyes tapasztalatodat. Küldjetek nekünk történeteket, vitassuk meg őket, segít! parkapcsolat.dr@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Szerelem Párkapcsolat Szex

2012.06.23. 16:00 parkapcsolat.dr

Főállású szeretők - a sors ítélete?

Címkék: férfiak hűtlenség szerelem nők házasság realitás válás szerető

Vannak olyan már-már bosszantóan mutatós nők, akiken minden pasi szeme megakad, akik magabiztosnak és boldognak látszanak, de elmondásuk szerint valahogy mégsem azok.

Sok nőtől hallani ilyen mondatokat:

Állítólag értelmes, tanult csaj vagyok. Amolyan "jó nő". Mégsem akar felvállalni senki. 

Nem tudom, mi vonzza hozzám a nős férfiakat. És én miért bukom újra meg újra olyan pasira, aki kutyába se vesz.

Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon igaz-e, hogy egyes nőtípusokból soha nem lesz feleség, mert a sors őket a szerető szerepre ítélte? Vajon miért lesz valakiből újra és újra nős férfiak szeretője. Miért tűri ezt a méltatlan helyzetet, az örök harmadik szerepét egy szép és tanult nő?

szeretők.jpg

Minden nővel megeshet, hogy szerelmes lesz egy nős férfiba. A különbség ott van, hogy meddig hajlandó ezt a szerepet viselni. Azok a nők, akik egészséges önértékeléssel rendelkeznek, van jövőképük és bíznak magukban, rövid idő után kitörnek ebből a „harmadik” szerepből. Nem hajlandóak a férfi játékszabályaiknak alávetni magukat. Vagy ők zárják le a kapcsolatot, vagy a pasi ijed meg a határozottságuktól, vagy (amikor nagyon kell neki a férfi) nyilvánosságra hozza a viszonyt, nem hajlandó bujkálni és titkolózni.

Hogy ez a határozottság a későbbiekben hová vezet, az mindkettőjükön múlik és esetenként különbözik. Az esetek nagyrészében azonban nem a szerető elképzelései szerint alakulnak a dolgok. Már csak azért sem, mert a szeretőt tartó férfiakra általában kevéssé jellemző az őszinte kommunikációra és határozott döntésre való képesség. Tisztelet a kivételnek.

Ezért aztán nagy valószínűséggel éppen a megcsalt feleség tesz majd pontot a sztori végére és vagy megbocsátja férje kilengését (századszorra is), vagy átengedi a hűtlent a szeretőnek, boldogítsa most már őt. Ez a kimenet az erősebbik nemnek egyáltalán nincs ínyére, hiszen ezzel épp a „lényeg” veszik el: a tiltott gyümölcs zamata, a tilosban való bujkálás izgalma, a hódítás diadala és az a tudat, hogy több nő számára is fontos és kívánatos. És amikor már nem tilos az együttlét, hétköznapivá fakulnak a szerelmi együttlétek, nem ünnep a találkozás, akkor igen nagy a valószínűsége annak, hogy elérkezett a pillanat, hogy a volt szeretőből is megcsalt majd elhagyott kedves válik.

images_1.jpg

Néhányan úgy vélik, szeretőnek lenni sem kevés. Kellemesebb a magánynál, hiszen akadnak izgalmas napok, akár egy titkos hétvége is belefér, a kisebb-nagyobb ajándékokról nem is beszélve... Azonban a legtöbb esetben hosszútávon több az üröm a helyzetben, mint amennyi boldogságot okoz. A szerető ugyanis mindenből kimarad, ami család: nem lesz közös gyerek, se közös utazás, nyaralás, sem együtt töltött ünnepek. Arról nem is beszélve, hogy újra meg újra szembesülni kénytelen a ténnyel, hogy a pasi számára szinte minden fontosabb nála. Egy ilyen fajta kapcsolat okozhat ugyan mámoros pillanatokat, de a férfi nincs vele, nem lesz vele életének fontos periódusaiban, nem számíthat rá, ha megfájdul a torka, vagy ha valaki megbántja. Nincs jelen. Csak szex, szex és szex. Hiszen Ő mindig csak arra kell... és egy idő után a nő sajnos el is hiszi, hogy neki csak ennyi jár az élettől.

Mi állhat a háttérben?

Lehet, hogy azok a nők, akik olyan kapcsolatot választanak, amelyben csak "félig" van helyük, feltehetőleg ők maguk sem érettek még az elköteleződésre? Ennek számtalan oka lehet: nagyon sokat dolgozik, vagy még nem heverte ki teljesen az előző kapcsolatát, stb. Ezért az adott helyzet neki megfelelő vagy kényelmes. Eddig nincs is ezzel semmi baj. Probléma akkor lesz, amikor a "szerető" státuszban lévő illető időközben nyitottá válik, és eljut oda, hogy egy "lépcsőfokot" előreléphetne.

Lehetséges kimenetek

Ilyenkor dől el egyszer az, hogy a házas partner képes-e elválni, majd ezután el tud-e szakadni az exétől vagy a családjától. Ez utóbbi azonban akár évekig is eltarthat. A szeretőnek ezzel érdemes számolnia, mérlegelnie kell, hogy tud-e, akar-e ennyit várni, hogy mennyit ér neki ez a kapcsolat.

Ha a házas férfi nem akar válni, itt elkezdődik az „ámítás” időszaka. A pasi mindig talál valami kifogást, hogy éppen miért nem aktuális a válás elidítása. Ilyenkor a szerető még mindig reménykedik, holott a szíve mélyén érzi, tudja, hogy elérkeztek egy „holtpont”-ra, amelyből a kapcsolatuk már nem fog elmozdulni.

Ha a házas partner elválik és idővel sikerül is lezárnia az előző kapcsolatát, a próbatételeknek még koránt sincs vége. Most kell a legnagyobb próbát kiállni az új kapcsolatnak, hiszen az egykori szeretők most már szabadok, együtt élhetik meg a hétköznapokat is, ki kell tartaniuk egymás mellett.

Az ilyen kapcsolatok prognózisa sajnos nem annyira jó, mint elsőre gondolnánk. Az élet azt igazolja, hogy kevés olyan viszony állja ki az idő próbáját, ahol időközben az egyik fél elvált. Mert aki benne van még egy kapcsolatban vagy házasságban, általában teljesen más fajta partnert választ, mint az, aki már lezárta előző kapcsolatát, feldolgozta a válást, élt egyedül és képes nyitni a világ felé, tiszta lappal indulni és egyenrangú partnerként részt venni egy kapcsolatban.

 Összefoglalóul néhány fontos tudnivaló/ szabály

 Kedves Hölgyek, akik bevállaljátok a szeretői státusz, sose feledjétek:

1. A nős férfi soha nem küszködik azzal, hogy szerelembe essen a szeretővel. Azért tart szeretőt, hogy üres óráiban, kulturált körülmények kielégítse szükségleteit. Fontos ezzel tisztában lenni! Néha persze valós érzelmekké érnek a légyottok, de akkor úgyis borul a bili.

2. A nős férfi minden esetben képes kissé elmerengve, elcsukló hangon panaszkodni otthoni viszontagságairól, elhanyagolt létéről, az elmaradó vacsorákról, a végigszenvedett nyaralásokról. Nos, kedves szeretői szerepben megrekedt hölgyek, érdemes tudomásul venni: mindez hazugság, átverés, ökörség. Mert a férfi általában kap vacsorát, amikor hazamegy, sört is, a nyaralás, telelés, meg a családi programok is szerveződnek, az asszony pedig mos, vásárol, takarít, néha meg spontán teherbe is esik….

3. A nős férfi szeretője mindig értelmes és kívánatos, az asszonya pedig mindig rusnya és semmiképpen sem intelligens. Ez a pasi állítása, melynek igazságtartalma nem ismert, de általában senkit nem is érdekel. A szerető viszont simán ágynak esik (hanyatt), amikor azt hallja, hogy minden szempontból ő a legtökéletesebb fajta.  

4. A nős férfi szeretője sokkal átütőbben szexszel, mint a felesége. Még akkor is, ha nem. Ráadásul a férfi váltig állítja, hogy otthon nincs szex, de ha van is, az nem olyan…igazából csak valami maszatolás. Ez a mondat tulajdonképpen az előjátékot is kiváltja: a szerető megnyugszik hallatán, és simán hagyja magát rögvest agyonszeretni. Nyelvvel, szájjal, öllel, kézzel, lábbal. Hát, ez egy jó ok lehet, amiért jó szeretőnek lenni. Talán az egyetlen. 

5. A nős férfi akár évekig, évtizedekig képes elhitetni szeretőjével, hogy most már tényleg lépni fog. Kilép a házasságából. De soha nem teszi meg! Inkább még többet ígér, ígér, rálicitál ha kell, határ a csillagos ég. De valójában csak az időt húzza, na meg az életed.

6. A nős férfit nem lehet sarokba szorítani érzelmi zsarolással. Ha már nagyon szorul a hurok, előkerül a végső, kivédhetetlen érv: a gyerek. "Nem megy, értsd meg, a gyerek miatt, maradnom kell otthon!" Ha meg nincs gyerek, jön az évek óta fennálló szétbonthatatlan gazdasági szövetség, a "Tudod szívem, nagyon sokat vesztenék….blődség.

Vigyázat tehát, mert egy pasinak a szerető mindig szerető marad! Ezt érdemes szem előtt tartani Hölgyek!!!

 

Tetszett a bejegyzés? Kattints a Like gombra, oszd meg ismerőseiddel!

Más a véleményed? Mást tapasztaltál? Van egy történeted? Kérlek írd meg kommentben vagy küldd be a tovis.es.madar@gmail.hu e-mailre, tudunk tanulni belőle. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatdoktor.blog.hu/api/trackback/id/tr434606539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása