Erotika Webshop

Ez lesz a doboz címsorában.

<script type="text/javascript" src="http://im1.shopmania.org/js/widget/widget_ministore.js"></script>
<script type="text/javascript">
new SHP.WidgetManager({
widget: "ministore",
domain: "partner.shopmania.hu",
obj: 3910,
step: 6,
rowitems: 2,
width: "auto",
height: 500,
roundedcorners: 1,
linktagging: 0,
listmode: "full",
lang: {
lang_prod_all: "Népszerű termékek",
lang_prod_new: "Új termékek",
lang_prod_deals: "Ajánlott termékek",
lang_prod_cat: "Termék kategóriák",
lang_prod_buy: "Megveszem",
lang_prod_next: "Következő lap",
lang_prod_prev: "Előző lap",
lang_prod_back: "Vissza"
},
theme: {
shell: {
background: "#DEC18E",
color: "#850F0F"
},
content: {
background: "#FFFFFF",
color: "#3F3F40",
links: "#8F0404",
price: "#0A0A0A"
}
}
});
</script>
<div class="shopmania_powered"><a href="http://partner.shopmania.hu/?utm_source=widgets&amp;utm_medium=web&amp;utm_content=minishop" target="_blank" class="link_powered">ShopMania eCommerce Widget</a></div><noscript>
Kérjük látogassa meg üzletünket <a href="http://www.intimsziget.hu" target="_blank">Intim Sziget</a>
</noscript>

Sz - P - Sz

Vélemények, érdekes cikkek, történetek és egyéb írások gyűjteménye amelyek segítenek eligazodni a szerelemben, párkapcsolatodban,valamint a szex rejtélyeiben. Itt találhatsz tippeket és tanácsokat a párválasztással, szerelemmel, házassággal és szexszel kapcsolatos témakörökben. Örülnénk, ha Te is elmondanád véleményedet, feltennéd kérdésedet, esetleg elmesélnéd személyes tapasztalatodat. Küldjetek nekünk történeteket, vitassuk meg őket, segít! parkapcsolat.dr@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Szerelem Párkapcsolat Szex

2012.01.10. 11:23 parkapcsolat.dr

A társkeresés alapjai

Címkék: társkeresés párkapcsolat önismeret

Bár csaknem mindenki szeretné megtalálni a hozzá illő partnert, mégis nagyon sok ember nehezen találja meg a számára alkalmas társat. Pedig a modern világban mindenféle eszköz és módszer áll rendelkezésünkre a társkeresés terén is. Csakhogy erre a folyamatra fel kell készülni ahhoz, hogy sikert érjünk el és ne a csalódások sorozatán keresztül jussunk el a kiábrándulásig. Nézzük meg, mit kellene tudnunk ahhoz, hogy sikeres társkeresők legyünk.

A társat kereső embereknek első sorban tudatában kell lenniük a prioritásaiknak, tisztában kell lenniük azzal, hogy számukra mi is a fontos, kik is ők és kit is keresnek. Amikor bevásárolni megyünk, szerencsés esetben többnyire tudjuk, mit akarunk, mire van szükségünk. Ha nem tudjuk, csak céltalanul mászkálunk üzletről üzletre, veszünk egy pár haszontalan dolgot, elköltünk egy rakás pénzt és energiát, végül mégis elégedetlenül megyünk haza. Ugyanígy van ez a partnerkereséssel. Ha csak az egyik embertől a másikig megyünk, anélkül, hogy tudnánk, milyen embert keresünk, végül jó eséllyel annál kötünk ki, aki egyáltalán nem illik hozzánk. A legjobb esetben is csak elvesztegettük a sok energiát, csalódtunk, sérültünk, sérüléseket okoztunk.

társkeresés.jpg

Akkor kezdjünk el társat keresni, amikor sikerült tisztán meghatároznunk mit is szeretnénk, kit is keresünk, majd vállaljuk nyíltan ezen igényeinket, szükségleteinket. A kapcsolat partnerség, csapatmunka, ahol a két fél kiegészíti egymást, miközben a közös célért dolgoznak. Mielőtt egy pár vállalja a kötelezettséget, vizsgálják meg alaposabban a célokat, és nézzék meg, hogy ugyanazt akarják-e. Aki ezt nem teszi meg, annak később komoly problémái lehetnek.

Ha a férfi és a nő nincsenek tisztában a prioritásaikkal, olyan kapcsolatot alkotnak, amely nem működik, majd azzal ér véget, hogy mindketten másokkal próbálkoznak és közben remélik, hogy megtalálják a választ. Ha a kísérlet nem sikerült, elutasítják egymást, és új partnert keresnek.

Ha egyszer világosan megértettük, számunkra mi a legfontosabb, nem tagadhatjuk meg az igényeinket csak azért, hogy találjunk egy partnert. Ha mégis így teszünk, később még csalódottabbak leszünk. Legyünk természetesek, hagyjuk, hogy a prioritásaink magukért beszéljenek, és azokat becsületesen beszéljük meg minden lehetséges partnerrel. Nincs értelme azt remélni, hogy a másik megváltozik.

Egy másik, a társkeresés terén sok nehézséggel küzdő csoportot alkotják azok az emberek, akikben nincs elegendő önszeretet. Ők azzal a reménnyel mennek bele a kapcsolatokba, hogy megtalálják azt a szeretetet, amit kívánnak, arra használnák a kapcsolatot, hogy teljesnek érezzék magukat. Mindketten a másiktól várják, hogy csodát tegyen, és végül mindketten becsapva érzik magukat.

Legyünk viszont óvatosak, ha nagyon kétségbe vagyunk esve! Amíg azt hisszük, hogy valaki „odakint” fog boldoggá tenni minket, addig semmilyen kapcsolatban nem leszünk sikeresek. Az ilyen emberek rendszerint úgy viselkednek, mint a koldusok, akik olyan valakit keresnek, aki számukra csodát tud tenni.

Ne engedjük meg, hogy a magány olyan szövetségbe vigyen, amely a megalkuváson alapul. Végül csak még nagyobb fájdalmat érzünk, mint az eredeti magány volt. Ilyen tapasztalatokból az emberek egész életre szóló mély sebeket kaphatnak, és többé nem lesznek képesek arra, hogy bárkinek is megnyissák a szívüket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatdoktor.blog.hu/api/trackback/id/tr863533483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása