Erotika Webshop

Ez lesz a doboz címsorában.

<script type="text/javascript" src="http://im1.shopmania.org/js/widget/widget_ministore.js"></script>
<script type="text/javascript">
new SHP.WidgetManager({
widget: "ministore",
domain: "partner.shopmania.hu",
obj: 3910,
step: 6,
rowitems: 2,
width: "auto",
height: 500,
roundedcorners: 1,
linktagging: 0,
listmode: "full",
lang: {
lang_prod_all: "Népszerű termékek",
lang_prod_new: "Új termékek",
lang_prod_deals: "Ajánlott termékek",
lang_prod_cat: "Termék kategóriák",
lang_prod_buy: "Megveszem",
lang_prod_next: "Következő lap",
lang_prod_prev: "Előző lap",
lang_prod_back: "Vissza"
},
theme: {
shell: {
background: "#DEC18E",
color: "#850F0F"
},
content: {
background: "#FFFFFF",
color: "#3F3F40",
links: "#8F0404",
price: "#0A0A0A"
}
}
});
</script>
<div class="shopmania_powered"><a href="http://partner.shopmania.hu/?utm_source=widgets&amp;utm_medium=web&amp;utm_content=minishop" target="_blank" class="link_powered">ShopMania eCommerce Widget</a></div><noscript>
Kérjük látogassa meg üzletünket <a href="http://www.intimsziget.hu" target="_blank">Intim Sziget</a>
</noscript>

Sz - P - Sz

Vélemények, érdekes cikkek, történetek és egyéb írások gyűjteménye amelyek segítenek eligazodni a szerelemben, párkapcsolatodban,valamint a szex rejtélyeiben. Itt találhatsz tippeket és tanácsokat a párválasztással, szerelemmel, házassággal és szexszel kapcsolatos témakörökben. Örülnénk, ha Te is elmondanád véleményedet, feltennéd kérdésedet, esetleg elmesélnéd személyes tapasztalatodat. Küldjetek nekünk történeteket, vitassuk meg őket, segít! parkapcsolat.dr@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Szerelem Párkapcsolat Szex

2012.02.01. 09:49 parkapcsolat.dr

Szerelem a Világhálón

Címkék: szerelem társkeresés párkapcsolat

Az ünnepeket követően az év elején, Valentin-nap táján lehet igazán érezni mennyire hiánycikk a szerelem. Napjainkban egyre többen használják vagy használták már a netet társkeresésre így szerezve új ismerősöket, barátokat, de akár az igaz szerelmet is megtalálhatják a világhálón keresztül.

cyber love2.jpg

Ha megnézzük a társkereső oldalakra regisztráltak nemi arányait arra lehet következtetni, hogy az online párkeresésben a nők lényegesen jobb esélyekkel indulnak, mint a férfiak mivel ez utóbbiak sokkal nagyobb számban vannak jelen minden oldalon. Egy társkereső hölgyre akár három-négy partnerét kereső úr is jut.

Az internetes társkeresésnek is természetesen megvannak az előnyei és, azonban kellő felkészültség nélkül sok veszélyt is rejthet magában. Igaz, hogy az interneten sokkal felszabadultabban tudnak ismerkedni az emberek és sokkal több potenciális partnerrel léphetnek kapcsolatba, mint egyébként. Hátránya éppen ezért, hogy függőséget okozhat, ugyanis a felhasználó beleeshet abba a hibába egy idő után, hogy a tökéletes párra vár, szorgosan ismerkedik de mindig úgy érzi, hogy még mindig nem a tökéletesre bukkant rá és biztos talál ennél is jobbat. Ezért aztán sosem állapodik meg igazán, egyszerre több vasat is tart a tűzben, hajszolja az „igazt”, így akár 4-5 évig is eltarthat a keresgélés.

Az anonimitás lehetősége sem egy elhanyagolható szempont, aminek "kihívásaival" is szembe kell nézni ugyanakkor. Az anonimitás egyrészt védi a személyazonosságot, másrészt azonban teret adhat azoknak, akik komolytalan szándékkal érkeznek a webre. A partnert keresők az anonimitás mögé bújva gyakran állítanak valótlant magukról annak érdekében, hogy jobb színben tüntessék fel magukat. A férfiak általában a valós magasságukat, a nők túlsúlyukat próbálják elkendőzni az első találkozó előtt. Szociológusok vizsgálataiból az derült ki, hogy a társkeresők több mint egynegyede - saját bevallása szerint - közölt már hamis információt magáról. Ezért aztán vagy nem hajlandó személyesen találkozni a levelezést/ chatelést követően, vagy jönnek a kellemetlen meglepetések, elutasítások, csalódások. Érdemes tehát erre is alaposan felkészülni lelkileg, amikor nekifutunk a virtuális társkeresésnek.

Egy másik –napjainkban egyáltalán nem elhanyagolható- nagy előnye az online társkeresésnek a gazdaságosság. Annak ellenére, hogy sok ilyen oldal fizetőssé vált még mindig lényegesen olcsóbb az ismerkedés, mint elmenni egy szórakozóhelyre, kifizetni a belépőt, az italt, a vacsorát.


Összességében tehát minden hátrányával együtt az internet használata egy figyelemre érdemes, gyors, hatékony és kényelmes módszernek mondható a társkeresésben melynek alkalmazása során a céltudatosság és a kitartás sok esetben meg is hozza a várt eredményt. Fontos azonban a stabil önértékelés és egy alapos önismeret. Annak, aki belevág tehát az online társkeresésbe tudnia kell, hogy kicsoda ő maga, pontosan milyen társra vágyik, milyen értékrend alapján dönti el, hogy kapcsolatba lép és fenntartja azt. Természetesen a jó humorérzék itt is elengedhetetlen és nélkülözhetetlen.J A kellő felkészültség és rutin hiányában viszont nagyon fontos az óvatosság mivel a virtuális ismerkedés sok előnye mellett számos veszélyt is hordoz magában, sok a sérülés lehetősége.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatdoktor.blog.hu/api/trackback/id/tr454042596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása