Erotika Webshop

Ez lesz a doboz címsorában.

<script type="text/javascript" src="http://im1.shopmania.org/js/widget/widget_ministore.js"></script>
<script type="text/javascript">
new SHP.WidgetManager({
widget: "ministore",
domain: "partner.shopmania.hu",
obj: 3910,
step: 6,
rowitems: 2,
width: "auto",
height: 500,
roundedcorners: 1,
linktagging: 0,
listmode: "full",
lang: {
lang_prod_all: "Népszerű termékek",
lang_prod_new: "Új termékek",
lang_prod_deals: "Ajánlott termékek",
lang_prod_cat: "Termék kategóriák",
lang_prod_buy: "Megveszem",
lang_prod_next: "Következő lap",
lang_prod_prev: "Előző lap",
lang_prod_back: "Vissza"
},
theme: {
shell: {
background: "#DEC18E",
color: "#850F0F"
},
content: {
background: "#FFFFFF",
color: "#3F3F40",
links: "#8F0404",
price: "#0A0A0A"
}
}
});
</script>
<div class="shopmania_powered"><a href="http://partner.shopmania.hu/?utm_source=widgets&amp;utm_medium=web&amp;utm_content=minishop" target="_blank" class="link_powered">ShopMania eCommerce Widget</a></div><noscript>
Kérjük látogassa meg üzletünket <a href="http://www.intimsziget.hu" target="_blank">Intim Sziget</a>
</noscript>

Sz - P - Sz

Vélemények, érdekes cikkek, történetek és egyéb írások gyűjteménye amelyek segítenek eligazodni a szerelemben, párkapcsolatodban,valamint a szex rejtélyeiben. Itt találhatsz tippeket és tanácsokat a párválasztással, szerelemmel, házassággal és szexszel kapcsolatos témakörökben. Örülnénk, ha Te is elmondanád véleményedet, feltennéd kérdésedet, esetleg elmesélnéd személyes tapasztalatodat. Küldjetek nekünk történeteket, vitassuk meg őket, segít! parkapcsolat.dr@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Szerelem Párkapcsolat Szex

2011.12.30. 12:30 parkapcsolat.dr

Önbizalom-építő Újévi Fogadalmak

Címkék: újévi fogadalmak

Régi beidegződés, mondhatnám, ősi maradvány a gondolkozásunkban, hogy bizonyos számoknak, fordulópontoknak, jeles napoknak különös jelentőséget tulajdonítunk az életünkben. Ilyen a születésnapunk, és ilyen az Újév is. naptár.jpgMind a kettő hordozza magában a régi lezárásának, valami új kezdetének a lehetőségét, olyan pillanatok ezek, amikor visszatekintünk az előző időszakra, megnézzük mit értünk el és mi az, amit szeretnénk megváltoztatni, amivel elégedetlenek vagyunk. És ekkor jönnek az ötletek, hogy mit is fogunk innentől kezdve csinálni és azt hogyan aztán, amikor kitaláltuk, hogy pontosan min is fogunk változtatni, fogadalmakat teszünk.

 


Sokan viszont legyintenek, gyerekes dolognak tartják az efféle újévi elhatározásokat, az "ezentúl minden másképp lesz" típusú fogadalmakat.

Hogy kinek van igaza? Nem tudom. A fogadalmak ösztönzően is hathatnak a különböző viselkedéseink megváltoztatására, életmódunkra, változást hozhatnak életünkbe…persze ha sikerül betartanunk azokat. Mert ugye azért Te is tisztában vagy azzal, hogy ez legtöbbünknél általában nem így működik? :)

A fogadalmaknak negatív aspektusai is vannak ám! Amikor teljesíthetetlen, vagy nehezen teljesíthető követelményeket támasztunk magunkkal szemben, az csak arra jó, hogy az egyébként is megtépázott önbizalmunk egy újabb kudarcélménnyel súlyosbodva még jobban padlóra kerüljön.

pezsgős pohár.jpg

 

Most éppen a közeledő Szilveszter az aktuális, amikor a megunt óévet búcsúztatva, pezsgőspohárral a kezünkben sokan úgy érezzük valami véget ér és valami új kezdődik, ami tisztább, jobb, boldogabb életre ad lehetőséget. De lesz-e vajon a fogadkozásból valódi elhatározás? 

 

 

Én a magam részéről már leszoktam az újévi fogadalmakról, amikor ráeszméltem arra közhelyszerű egyszerű alapigazságra, hogy "ma van a hátralévő életünk első napja" - és hogy az év bármelyik napja alkalmas az életem megváltoztatásának elkezdésére, bármikor lehetőségem van megfelelően átalakítani, megújítani az életemet. Ha tényleg változtatni szeretnék valamit rajta, akkor kezdem el, amikor úgy érzem megértem a változásra. És tudjátok mit? Azóta sokkal jobban sikerül.

Amikor mégis muszáj valamit megfogadnom az újév küszöbén…csak, hogy ne lógjak ki minden sorból :), ilyen önbizalmamat építendő,  könnyen betartható fogadalmakkal szoktam magam kényeztetni:

  1. Igenis meg fogok hízni.
  2. Abbahagyom a testedzést, úgyis csak időpocsékolás
  3. Türelmesebb leszek az értetlenkedő emberekkel.
  4. Meggyőzőbben nevetek a főnök viccein.  
  5. Jobban viselem a főnök bírálatát.
  6. Többet fogok tévézni, úgyis egy csomó jó műsorról már lemaradtam.
  7. Veszek egy uj TV-t, mert ebben soha nincs egy jó műsor sem :)
  8.  Sokkal kevesebbet fogok olvasni, az úgyse látszik rajtam.
  9.  És többet is fogok inni, az legalább látszik rajtam :)
  10. Sőt, dohányozni is többet fogok. Ha eddig nem tettem, rászokom.
  11. Elkezdek hinni a babonákban.
  12. Minden eddiginél jobban fogok halogatni minél több dolgot. .

 

Kíváncsi vagyok, Ti hogy vagytok ezzel? Milyen fogadalmakat tesztek…ha egyáltalán tesztek?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatdoktor.blog.hu/api/trackback/id/tr973506642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása