Erotika Webshop

Ez lesz a doboz címsorában.

<script type="text/javascript" src="http://im1.shopmania.org/js/widget/widget_ministore.js"></script>
<script type="text/javascript">
new SHP.WidgetManager({
widget: "ministore",
domain: "partner.shopmania.hu",
obj: 3910,
step: 6,
rowitems: 2,
width: "auto",
height: 500,
roundedcorners: 1,
linktagging: 0,
listmode: "full",
lang: {
lang_prod_all: "Népszerű termékek",
lang_prod_new: "Új termékek",
lang_prod_deals: "Ajánlott termékek",
lang_prod_cat: "Termék kategóriák",
lang_prod_buy: "Megveszem",
lang_prod_next: "Következő lap",
lang_prod_prev: "Előző lap",
lang_prod_back: "Vissza"
},
theme: {
shell: {
background: "#DEC18E",
color: "#850F0F"
},
content: {
background: "#FFFFFF",
color: "#3F3F40",
links: "#8F0404",
price: "#0A0A0A"
}
}
});
</script>
<div class="shopmania_powered"><a href="http://partner.shopmania.hu/?utm_source=widgets&amp;utm_medium=web&amp;utm_content=minishop" target="_blank" class="link_powered">ShopMania eCommerce Widget</a></div><noscript>
Kérjük látogassa meg üzletünket <a href="http://www.intimsziget.hu" target="_blank">Intim Sziget</a>
</noscript>

Sz - P - Sz

Vélemények, érdekes cikkek, történetek és egyéb írások gyűjteménye amelyek segítenek eligazodni a szerelemben, párkapcsolatodban,valamint a szex rejtélyeiben. Itt találhatsz tippeket és tanácsokat a párválasztással, szerelemmel, házassággal és szexszel kapcsolatos témakörökben. Örülnénk, ha Te is elmondanád véleményedet, feltennéd kérdésedet, esetleg elmesélnéd személyes tapasztalatodat. Küldjetek nekünk történeteket, vitassuk meg őket, segít! parkapcsolat.dr@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Szerelem Párkapcsolat Szex

2012.01.19. 18:37 parkapcsolat.dr

10 mondat, amivel a mennybe viheted a nőt

Címkék: kommunikáció férfiak szerelem nők párkapcsolat

Míg a férfiakat első sorban a vizuális ingerek veszik le lábukról, a nők szívét egy-egy ügyesen elhelyezett hízelgő, dicsérő szóval, bókkal lehet elnyerni. Ha tehát egy férfi szeretné belopni magát egy hölgy szívébe nincs más dolga minthogy  szerelmes pár.jpgbeveti bókrepertoárjának jónéhány mesterpéldányát. Nincs a dicséreteknek, bókoknak az a mennyisége, amit a nők ne bírnának elviselni…főleg ha érzik, hogy az szívből jön.

Íme néhány jól bevált hízelgő mondat, amellyel minden nő a mennybe repíthető. Kedves férfiak, ne fukarkodjatok! :)

 

 

1. Hú de nagyon szexi vagy!

Minden nő örül annak, ha az ellenkező nem vonzónak találja. Akár a hódítás időszakában, akár egy hosszabb távú kapcsolatban használod, benne van a szexuális vonzalom kifejezése. Ez megerősíti kedvesedben a nőiesség érzését, magabiztosabb lesz és nagyobb kedvet fog érezni nőiességét kinyilvánítani.

2. Milyen napod volt?

Egy egyszerű kérdés, de egy nőnek nagyon fontos. Azt jelzed felé, hogy érdekel hogy érzi magát, amikor nem veled van, nyitott vagy a gondjai, problémái meghallgatására. Tanulj meg viszont figyelmesen és türelmesen hallgatni mert nagy eséllyel jóval hosszabb monológot kell végighallgatnod, mint amire számítasz. De ha belegondolsz, az eredmény számít :)

3. Sokkal csinosabb vagy, mint a barátnőd.

Egy ilyen mondat hallatán egy nő sokkal magabiztosabban viselkedik, megerősödik női önbizalma és kevésbé lesz féltékeny nőtársaira.

4. Hogy érzed magad?

Köztudott, hogy a nők sokkal inkább szeretnek beszélni érzelmeikről és kifejezni azokat, mint a férfiak. Ha egy férfi kifejezi, hogy kíváncsi érzelmeire, a nő úgy fogja érezni, hogy ez a férfi egy érzékeny lélek, aki igazi érdeklődéssel fordul felé. Hogy nem csak a teste érdekli a férfit, hanem az érzelmei, gondolatai is számítanak.

5. Te vagy a legjobb barátom.

Ez a mondat is túlmutat a szexuális vágyakon, azt jelzi egy nő számára, hogy emberként, barátként is közel állsz hozzá, bízol benne. Mi több, igen felemelő érzés egy nő számára, hogy a „férfibarátság” elé helyezed a kapcsolatotokat.

6. Annyira jó veled az ágyban!

Egy nő számára nagyon fontos, hogy képes kielégíteni a férfi vágyait. Egy ilyen megerősítő mondattal növelheted kedvesed szexuális vágyát, kedvét, motivációját, eloszlathatod mindennemű gátlását. Egyszóval istennői magasságokba tudod emelni.

7. Veled teljesnek érzem az életem

Ezt a mondatot nehéz felülmúlni. Minden nő arra vágyik, hogy megtalálja az Igazit, akivel teljessé teszik egymás életét. Ez  mondat jelenti a bizonyítékot, mi kell ennél több?

8. Okos vagy.

Ebből azt érzi a nő, hogy a férfi szemében ez a kapcsolat túlmutat a melltartó- tanga fejezeten és a férfi értékeli őt, mint ember, mint személy is.

9. Szerintem jó anya leszel.

Ebben a mondatban benne foglaltatik annak jelzése, hogy a férfi többet akar, mint egy futó kalandot, komolyan gondolkodik a kapcsolatról és hosszútávra tervez. Általában minden nő szeretne gyereket szülni és foglalkozik a gondolattal, hogy mennyire tudja majd jól ellátni anyai szerepét. Ha ezekben e kételyeiben épp egy férfitől kap megerősítést, igazi balzsam lehet lelkének.

10. Veled tervezem leélni az életem.

Nagy súlyú mondat, kockázatos is. Egy tipikusan hosszú távú kapcsolatban gondolkodó nő viszont hajlamos azonnal szentté avatni a férfit, aki ilyent mond neki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatdoktor.blog.hu/api/trackback/id/tr753590771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása