Erotika Webshop

Ez lesz a doboz címsorában.

<script type="text/javascript" src="http://im1.shopmania.org/js/widget/widget_ministore.js"></script>
<script type="text/javascript">
new SHP.WidgetManager({
widget: "ministore",
domain: "partner.shopmania.hu",
obj: 3910,
step: 6,
rowitems: 2,
width: "auto",
height: 500,
roundedcorners: 1,
linktagging: 0,
listmode: "full",
lang: {
lang_prod_all: "Népszerű termékek",
lang_prod_new: "Új termékek",
lang_prod_deals: "Ajánlott termékek",
lang_prod_cat: "Termék kategóriák",
lang_prod_buy: "Megveszem",
lang_prod_next: "Következő lap",
lang_prod_prev: "Előző lap",
lang_prod_back: "Vissza"
},
theme: {
shell: {
background: "#DEC18E",
color: "#850F0F"
},
content: {
background: "#FFFFFF",
color: "#3F3F40",
links: "#8F0404",
price: "#0A0A0A"
}
}
});
</script>
<div class="shopmania_powered"><a href="http://partner.shopmania.hu/?utm_source=widgets&amp;utm_medium=web&amp;utm_content=minishop" target="_blank" class="link_powered">ShopMania eCommerce Widget</a></div><noscript>
Kérjük látogassa meg üzletünket <a href="http://www.intimsziget.hu" target="_blank">Intim Sziget</a>
</noscript>

Sz - P - Sz

Vélemények, érdekes cikkek, történetek és egyéb írások gyűjteménye amelyek segítenek eligazodni a szerelemben, párkapcsolatodban,valamint a szex rejtélyeiben. Itt találhatsz tippeket és tanácsokat a párválasztással, szerelemmel, házassággal és szexszel kapcsolatos témakörökben. Örülnénk, ha Te is elmondanád véleményedet, feltennéd kérdésedet, esetleg elmesélnéd személyes tapasztalatodat. Küldjetek nekünk történeteket, vitassuk meg őket, segít! parkapcsolat.dr@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Szerelem Párkapcsolat Szex

2012.01.26. 16:02 parkapcsolat.dr

Milyen is az Ideális Társ?

Címkék: férfiak nők társkeresés párkapcsolat

Minden időnek, kornak, helynek, kultúrának megvannak a maga ideáljai arról, hogy milyen is az ideális társ. Ezen ideákat általában a divat generálja és korunkban a civilizált országokban a média és a reklámok erősen befolyásolják.

love.jpgA TV-ből, újságokból, internetről folyamatosan és szinte elkerülhetetlenül kapjuk az információt arról, hogy éppen ki a szexis, a jó, a menő nő vagy férfi. A nőknél éppen a szőke, vékony derekú, hosszú lábú, nagy mellű, széles csípőjű, kék szemű vagy éppen a barna vagy a vörös szexis vad amazon, míg a férfiaknál továbbra is izmos, kockás hasú típus a nívós.

Mindezek mellett persze szerte a világban megmaradt a másik véglet is miszerint a szépség, a külső nem számít, hanem a belső értékek a fontosak. Azonban sajnos be kell vallani, ez utóbbi sajnos egyre nehezebben váltható be a gyakorlatban. A belső értékek híveiben is sokszor felmerülhet, hogy mégis elégedettebben és büszkébben feszítene egy az első példában említett hím vagy nőstény mellett.

Akkor milyen is az az „ideális” társ? Ki lehet a nagy Ő?

Fiatalabb korban nagyjából csak a külsőségekre megyünk. Kreálunk egy „ideált” és őt keressük: legyen barna/kék/zöld szeme, szőke/fekete/barna haja, legyen ilyen magas, olyan izmos..stb.

Kicsit később, amikor –ha szerencsések vagyunk- már rendelkezünk némi tapasztalattal a másik nemmel kapcsolatban, kialakul egyfajta pontosabb leírás, új szempontrendszereket hozunk be a választásainkba. Ekkor már nagyjából mindegy milyen a haja színe, szeme színe - de semmi képpen ne legyen a horoszkópja Bak, Rák, vagy Oroszlán ...stb.

Aztán egy hosszabb-rövidebb idő után rá kell jönnünk arra a szomorú tényre, hogy ismerni a másik csillagjegyét, még mindig nem elég a tökéletes és ideális társ megtalálásához.

Sokszor már lehet úgy indulunk egy randevúra, hogy saját magunkban megfogalmazzuk azokat a kérdéseket, amit biztos felteszünk, milyen fontos információkat fogunk kicsiholni ahhoz, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy egyáltalán érdemes-e időt pazarolni az új kiszemeltre.

És amikor végigmegyünk a listánkon, mindenhol stimmel… majd fél év kapcsolat után az illetővel csak azon rágódunk, hogy mennyi mindent elfelejtettünk megkérdezni, mert utólag a dolog már nem is fest olyan jól. Még az is előfordulhat, hogy közben eltelik tíz év, létre jön a házasság, születik két gyerek, ott van a közös hitelből felvett ház, stb.

Csalódások sorozata után az is előfordulhat, hogy rájövünk már nincs kedvünk keresni, elég volt, mert saját vagy a másik hibájából mindig csődöt mond a kapcsolat. Aztán egyszer csak hopp derült égből villámcsapás ott terem egy nő vagy férfi, aki pont úgy néz ki, pont olyan, az is lehet, hogy pont az egyik legjobb barátunk, szomszédunk, munkatársunk. J

Én nem tudom megmondani, hogy ki az ideális, hogy kell kinéznie, milyen legyen a csillagjegye, hol kell őt keresni. Csak azt szeretném jelezni, hogy soha sem tudhatjuk, hogy hol és mikor lelünk rá az Ideális Társra. A nagy bölcsek is azt mondják, hogy mindenki lehetne az ideális társunk aki az utunkba kerül, sorsunkba fonódik, csak tudnunk kell elfogadni, szeretni és kompromisszumot kötni.

A legfontosabb, amit tudnod kell tehát: lehet, hogy már holnap, amikor kilépsz az ajtódon szembejön a nagy Ő, de az is lehet, hogy csak a villamoson vagy a sarki közértben botlasz bele.  A lényeg, hogy nyitott szemmel és szívvel járj és rátalálsz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatdoktor.blog.hu/api/trackback/id/tr833846941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása